SPLETNI PIŠKOTKI

Uporaba piškotkov na spletnem mestu: www.jankozamernik.si
Upravljavec spletnega mesta in vseh podatkov povezanih z njim je:

Naziv: Jan Kozamernik
Elektronski naslov: info@jankozamernik.si


Vrste piškotkov, njihov namen in čas trajanja:

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Pomagajo pri hitrejšem delovanju spletne strani. Spletno mesto uporablja naslednje piškotke:

Ime piškotka: _ga
Namen piškotka: Googlova statistika ogledov
Čas trajanja: 30 dni


Upravljavec zagotavlja obvestilo brez privolitve, v kolikor uporablja te piškotke:

piškotki, ki so potrebni izključno zaradi prenosa sporočila po elektronskem komunikacijskem omrežju in
piškotki, ki so nujno potrebni za zagotovitev storitve informacijske družbe, ki jo naročnik ali uporabnik izrecno zahtevata.


Med obiskom našega spletnega mesta se lahko uporabljata dve vrsti piškotkov:


1 Sejni piškotki

Sejni piškotki se izbrišejo po vsakem obisku našega spletnega mesta. Na primer, ko brskate po naši spletni strani, se vas zapomni za čas vašega obiska, vendar bo piškotek odstranjen iz vašega računalnika takoj, ko zaprete svoj internetni brskalnik. Sejni piškotki omogočajo dodajanje izdelka v košarico in nato premikanje po blagajni. Če ne dovolite uporabe teh piškotkov prek spletnega brskalnika, ne boste mogli oddati naročila na tej spletni strani.


2 Trajni piškotki

Trajni piškotki se vas zapomnijo za določeno časovno obdobje, tako da se seznam želja in/ali predhodno ogledani izdelki prikažejo ob naslednjem obisku našega spletnega mesta in ali ste prijavljeni v svoj račun.


Upravljavec zagotavlja obvestilo s privolitvijo uporabnika v vseh ostalih primerih in uporabnika ustrezno obvešča o možnostih nastavitev piškotkov. Upravljavec brez izrecne privolitve ne uporablja piškotkov, ki potrebujejo privolitev uporabnika za namestitev. Upravljavec zagotavlja možnost naknadne spremembe privolitve uporabnika s tem, da obvestilo ohranja na vidnem mestu na spletni strani.

Scroll to Top