SPLOŠNI POGOJI

Nahajate se na spletni strani Jana Kozamernika, Ljubljana, www.jankozamernik.si. Vaš dostop do te spletne strani in njeno uporabo urejajo ti pogoji. Z vstopom na spletno mesto potrjujete, da ste z njimi seznanjeni, da se z njimi strinjate in da vas zavezujejo določbe teh splošnih pogojev. Jan Kozamernik si pridržuje pravico do spremembe ali dopolnitve teh splošnih pogojev brez predhodnega obvestila.

 

Vse podatke in informacije, objavljene na spletnem mestu www.jankozamernik.si, je treba pred uporabo preveriti pri naših zaposlenih. Jan Kozamernik veliko pozornosti namenja pravilnosti in natančnosti teh informacij in jih redno preverja in posodablja, ker pa se lahko v obdobju med dvema posodobitvama spremeni, Jan Kozamernik ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo ažurnost in točnost niti ne daje nobenih jamstev za celovitost ali pravilno razlago posredovanih informacij. Enako velja za vsa druga spletna mesta, do katerih je mogoče dostopati prek hipertekstnih povezav. Povezave s takimi spletnimi mesti vzpostavljate na lastno odgovornost, saj Jan Kozamernik zanje ne prevzema odgovornosti.

 

Informacije na spletnem mestu so zgolj informativne narave, zato Jan Kozamernik ne prevzema odgovornosti za morebitne napake v vsebini ter pravilnost in točnost objavljenih podatkov, ki so lahko nastale zaradi časovnih nedoslednosti, napak pri vnosu ali drugih nepredvidljivih vzrokov. Vsebina, objavljena na tem ali povezanih spletnih mestih, lahko zato vsebuje netočnosti, tiskarske, slovnične ali tiskarske napake. Jan Kozamernik izrecno izključuje lastno odgovornost zanje.

 

Jan Kozamernik ni dolžan posodabljati vsebine spletnega mesta, lahko pa jih spremeni kadar koli in brez predhodnega obvestila. Jan Kozamernik si tako pridržuje pravico do spreminjanja in dopolnjevanja vsebine.

 

1. ODDAJA NAROČIL

 • Na spletnem mestu Jan Kozamernik poiščite želene izdelke
 • Izberite želeno velikost in pritisnite ‘Dodaj v košarico’
 • Ko v košarico dodate vse potrebne izdelke, izberite možnost plačila
 • Vnesti boste morali podatke o pošiljanju in obračunu
 • Preglejte naročilo in se prepričajte, da so vsi predmeti in podrobnosti pravilni
 • Pritisnite »Oddaj naročilo«
 • Potrditev naročila boste nato prejeli po elektronski pošti na elektronski naslov, naveden ob naročilu

 

V malo verjetnih okoliščinah, da ne bi mogli izpolniti vašega naročila iz kakršnega koli razloga, bo na e-naslov ki ste ga navedli vi, poslano e-poštno sporočilo z obrazložitvijo morebitne težave.

Ne pozabite preveriti košarice in podatkov o dostavi, da se prepričate, da je vaše naročilo pravilno, preden pritisnete gumb „Oddaj svoje naročilo“, saj po oddaji naročila morda ne bomo mogli spremeniti.

 

1.1 Jan Kozamernik si pridržuje pravico, da zavrne ali prekliče izpolnitev vseh naročil na spletni strani Jan Kozamernik. Izrecno si pridržujemo pravico, da ne sprejmemo vašega naročila iz katerega koli od naslednjih razlogov:

 • Izdelek ni na voljo / na zalogi
 • Vaši podatki za obračun niso pravilni ali jih ni mogoče preveriti
 • Vaše naročilo je bilo osumljeno goljufive dejavnosti
 • Nismo mogli dostaviti na naslov, ki ste ga navedli sami
 • Višja sila
 • V primeru napačno črkovanih, cenovnih ali drugih napak ali napak v informacijah spletnega mesta

 

1.2 Preverjanje podatkov

Pred odpremo vašega naročila lahko preverimo vaše podatke. Ti pregledi lahko vključujejo preverjanje vašega naslova in podrobnosti o plačilu, povezanih z vašim naročilom. Vsa naročila, za katera se ugotovi, da so bila izdana z lažnimi predstavami, bodo sledila preiskavi.

 

1.3 Uporabniška vsebina

Ko oddajate, nalagate, objavljate, pošiljate po e-pošti, delite, distribuirate, reproducirate ali kako drugače dajete na voljo predloge, ideje, poizvedbe, povratne informacije, podatke, besedilo, programsko opremo, glasbo, zvok, fotografije, grafike, slike, video posnetke, sporočila ali druge materiale (»uporabniška vsebina«) na spletnem mestu, ste v celoti odgovorni za takšno uporabniško vsebino. S tem nam podeljujete trajno, po vsem svetu nepreklicno, neomejeno, neizključno, brezplačno licenco za uporabo, kopiranje, licenciranje, podlicenco, prilagajanje, distribucijo, prikazovanje, javno izvajanje, reproduciranje, prenos, spreminjanje, urejanje in drugače izkoriščajo takšno uporabniško vsebino po vsem svetu v vseh medijih, ki so zdaj znani ali v prihodnosti razviti, za kakršen koli namen, vključno z neomejenim razvojem, proizvodnjo, distribucijo in trženjem izdelkov.

 

Izjavljate in jamčite, da ste lastnik ali kako drugače nadzorujete pravice do svoje uporabniške vsebine. Strinjate se, da ne boste sodelovali ali pomagali ali spodbujali drugih k prenosu, nalaganju, objavljanju, pošiljanju po e-pošti, skupni rabi, distribuciji, reprodukciji ali dajanju na voljo kako drugače uporabniške vsebine, ki je (a) nezakonita, škodljiva, grozi, zlorablja, nadleguje, muči , obrekljiv, vulgaren, nespodoben, pornografski, klevetniški, posega v tujo zasebnost, sovražen ali rasno, etnično ali kako drugače neprimeren; (b) po nobeni zakonodaji ali v pogodbenih ali fiduciarnih razmerjih nimate pravice dati na voljo; (c) je za vas znano, da je lažen, goljufiv, netočen ali zavajajoč; (d) tretja oseba vam je povrnila ali odobrila kakršno koli nadomestilo; ali (e) krši kateri koli patent, blagovno znamko, poslovno skrivnost, avtorske pravice ali druge lastniške pravice katere koli stranke.

 

 

Na noben način nismo odgovorni za preučevanje ali ocenjevanje Uporabniške vsebine niti ne prevzemamo nobene odgovornosti za Uporabniško vsebino. Uporabniške vsebine, ki se prenaša ali objavlja na spletnem mestu, ne podpiramo ali nadziramo, zato ne zagotavljamo natančnosti, celovitosti ali kakovosti uporabniške vsebine. Razumete, da ste z uporabo spletnega mesta lahko izpostavljeni Uporabniškim vsebinam, ki so za vas žaljive, nespodobne ali oporečne. V nobenem primeru ne bomo na kakršenkoli način odgovorni za katerokoli Uporabniško vsebino, vključno brez omejitev, za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v katerikoli uporabniški vsebini ali za kakršnokoli izgubo ali kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi uporabe katere koli Uporabniške vsebine, prenesene, naložene, objavljene, poslane po e-pošti ali kako drugače dostopne prek spletnega mesta. S tem se odpovedujete vsem pravicam do kakršnihkoli zahtevkov proti nam zaradi kakršnihkoli domnevnih ali dejanskih kršitev lastniških pravic, pravic do zasebnosti in javnosti, moralnih pravic in pravic do dodeljevanja v zvezi z Uporabniško vsebino.

 

Potrjujete, da imamo pravico (ne pa tudi obveznost), da po lastni presoji zavrnemo objavo ali odstranitev katere koli Uporabniške vsebine in si pridržujemo pravico do spremembe, strnitve ali brisanja katere koli Uporabniške vsebine. Ne da bi omejili splošnost zgornjega ali katerega koli drugega določila teh pogojev, imamo pravico odstraniti katerokoli Uporabniško vsebino, ki krši te pogoje ali je drugače sporna, in si pridržujemo pravico do zavrnitve storitve in/ali ukinitve računov brez predhodnega obvestila za uporabnike, ki kršijo te pogoje ali določbe ali kršijo pravice drugih.

 

1.4 Brisanje Uporabniške vsebine

Če želite izbrisati svojo Uporabniško vsebino na našem spletnem mestu ali v povezavi z našimi mobilnimi aplikacijami, nas kontaktirajte po e-pošti na info@jankozamernik.si in v zahtevo za izbris vključite naslednje podatke: ime, uporabniško ime/zaslonsko ime (če), e-poštni naslov, povezan z našim spletnim mestom in/ali mobilnimi aplikacijami, razlog za izbris objave in datum(-e) objav, ki jih želite izbrisati (če jih imate). Vaše zahteve za izbris morda ne bomo mogli obdelati, če nam takšnih informacij ne boste mogli posredovati. Prosimo, do 10 delovnih dni za obdelavo vaše zahteve za izbris.

 

2. CENE / VALUTA

2.1 Cene se v trgovini lahko razlikujejo

Morda bodo veljale menjalne stopnje.

 

2.2 Spremembe cen

Pridržujemo si pravico do spremembe cene izdelka kadarkoli brez predhodnega opozorila. Morebitnih naročil, oddanih pred to spremembo, ni mogoče spremeniti na popravljeno ceno.

 

3. POŠTNINA IN DOSTAVA

Vsa naročila na spletni strani Jana Kozamernika pošiljamo iz Slovenije. Trudimo se, da so vsa naročila odposlana v 1-2 delovnih dneh; vendar zaradi količin to ni vedno mogoče. Številke za sledenje so po potrebi vključene v e-poštna sporočila s potrditvijo odpreme.

Jan Kozamernik ne more biti odgovoren za pakete, ki so zamujali iz razlogov, na katere ne moremo vplivati, vključno z, vendar ne omejeno na naslednje:

Carina, stavke, civilni nemiri, nemiri, invazije, teroristični napadi ali grožnja terorističnih napadov, vreme, naravne nesreče, požari, epidemije ali okvare javnih ali zasebnih telekomunikacijskih omrežij.

 

4. CARINE

Za države zunaj Evropske unije se lahko plačujejo dodatne dajatve.

Kot prejemnik ste odgovorni za vse uvozne dajatve, carine in lokalne prodajne davke, ki jih obračuna država, v kateri prebivate; plačilo le-teh je potrebno za sprostitev naročila s carine ob prihodu.

Končna vrednost vašega naročila ne vključuje nobenih dodatnih dajatev. Prevoznik vas bo pred dostavo obvestil o dodatnih dajatvah.

 

Če zavrnete plačilo dajatev za sprostitev vašega naročila, bo naročilo vrnjeno nazaj v skladišče Jana Kozamernika in povrnjeno. Od vračila kupnine se vam lahko odšteje strošek pošiljanja in odpremljanja.

 

Po zakonu mora Jan Kozamernik navesti pravi znesek, plačan za kateri koli odhodni mednarodni paket. Vse zahteve za spremembo teh podatkov bodo zavrnjene.

 

5. POGOSTA VPRAŠANJA

Ko prejmete potrditev pošiljanja, lahko traja do 24 ur, da se posodobijo. Če se vaši podatki o sledenju po 24 urah od trenutka, ko so bili poslani, ne posodobijo, nam lahko pišite na sales@jankozamernik.si.

 

 

6. VRAČILA IN POVRAČILA

Če vam izdelek ne ustreza, ga lahko vrnete na naš naslov (Struževo 30, 4000 Kranj, Slovenija) v roku 30 dni od prejema, pred tem pa nas obvestite na sales@jankozamernik.si, drugače ne bomo mogli obdelati vašega vračila.

 

Stroške pošitnine vrnjenih artiklov plača kupec sam.

 

Vračilo kupnine bo izvedeno v najkrajšem možnem času in najkasneje v 30 dneh po prejetem in preverjenem izdelku od kupca. Vračilo kupnine se izvede samo z osebnim bančnim računom/kreditno kartico ali z zamenjavo izdelkov ali velikosti v naši trgovini. Ne izplačujemo gotovine.

 

 

7. PRAVICE INTELEKTUALNE LASTNINE

To spletno mesto je intelektualna lastnina Jana Kozamernika. Vse informacije, podatki, izdelki in opisi storitev ter druge vsebine, vključno z vsemi računalniškimi programi, ki so na voljo na spletnem mestu, so zaščitene z avtorskimi pravicami. Uporabniki jih ne smejo spreminjati, kopirati, distribuirati, prenašati, prikazovati, objavljati, prodajati, licencirati, preoblikovati v izpeljana dela ali jih uporabljati v komercialne ali javne namene.

 

Slike oseb, predmetov, krajev in druge slike, prikazane na spletnem mestu, so last Jana Kozamernika ali so objavljene z dovoljenjem lastnika. Vsaka uporaba teh slik brez pisnega dovoljenja lastnika je prepovedana in pomeni kršitev avtorskih pravic ali drugih pravic intelektualne lastnine ali predpisov o varstvu osebnih podatkov.

 

Blagovne znamke, logotipi in storitvene znamke(blagovne znamke), prikazane na spletnem mestu, so last Jana Kozamernika ali tretjih oseb. Uporabniki jih ne smejo uporabljati brez pisnega dovoljenja Jana Kozamernika ali lastnika blagovne znamke. Prijave z obrazložitvijo namena uporabe podatkov s tega naslova pošljite na naslednji naslov:

Ime: Jan Kozamernik

E-naslov: info@jankozamernik.si

 

Jan Kozamernik si pridržuje pravico do uporabe vseh pravnih sredstev in pravic v primeru kršitve teh splošnih pogojev, vključno s pravico do blokiranja dostopa do spletnega mesta z določenega naslova spletnega mesta.

 

 

Jan Kozamernik s.p.

Savlje 84b, 1000 Ljubljana

Slovenija

Matična št.: 8618283000

Davčna številka: 92873596

E-naslov: info@jankozamernik.si

KAMP

1. Udeleženec/ka kampa mora imeti urejeno zdravstveno zavarovanje ter s seboj prinesti veljavno zdravstveno kartico in osebni dokument.
2. O morebitnih posebnostih, ki jih ima udeleženec/ka (zdravila, bolezni, alergije, prehrana …) se predčasno obvesti osebje kampa.
V tem primeru morajo organizatorja seznaniti z načinom uporabe morebitnih zdravil oziroma zdravstvenih pripomočkov ter izrecno zagotoviti, da so udeleženci povsem samostojni pri doziranju, uživanju oziroma uporabi zdravil ali zdravstvenih pripomočkov.
3. Udeleženec/ka se lahko udeleži tudi ostalih aktivnosti v okviru kampa, kot so beachvolley, plavanje, izleti itd.
4. V kolikor je udeleženec/ka neplavalec/ka, se o tem predčasno obvesti osebje kampa.
5. Za vse osebne predmete, ki jih bo udeleženec/ka prinesel s seboj, odgovarja sam/a.
6. Organizator Odbojkarskega Kampa Jana Kozamernika ne nosi odgovornosti za poškodbe ali zdravstvene težave udeleženca/ke v času trajanja kampa.
7. Organizator Odbojkarskega Kampa Jana Kozamernika se zaveže poskrbeti za nujno medicinsko pomoč v primeru bolezni ali poškodbe. V primeru nujne medicinske pomoči starši oz. skrbniki dovoljujejo prevoz otroka z vozilom organizatorja.
8. Organizator Odbojkarskega Kampa Jana Kozamernika lahko javno objavi fotografije in videoposnetke udeleženca/ke ter jih uporabi za promocijo na spletu in socialnih omrežjih.
9. Morebitno odjavo je potrebno sporočiti vsaj 7 dni pred pričetkom odbojkarskega kampa– pisno na e-naslov kamp@jankozamernik.si . V primeru odpovedi si organizator pridržuje pravico zaračunati vse nastale in s tem povezane stroške.
V primeru prepozne odpovedi (kasneje kot 7 dni pred začetkom odbojkarske kampa) je organizator upravičen do polnega plačila prijavnine, pri čemer udeleženec/ka prejme pripadajočo opremo po pošti. V primeru dokazljivih izrednih razlogov, se stroške odpovedi lahko oprosti (udeleženec/ka oz. starš mora predložiti ustrezna dokazila, sicer se odpoved šteje za neutemeljeno in posledično se zaračuna celotna prijavnina).

10. V primeru, da bi udeleženec/ka kadarkoli prekinil svojo nastanitev na odbojkarskem kampu, je organizator upravičen do polnega plačila.
11. Od vseh udeležencev/k se pričakuje, da spoštujejo ostale in sledijo navodilom in nasvetom osebja kampa. V kolikor se udeleženec/ka ne drži pravil kampa in se obnaša neprimerno, ima organizator pravico, da predčasno prekine njegovo/njeno sodelovanje na kampu. V tem primeru je organizator upravičen do polnega plačila.
12. Organizator sprejema prijave do zapolnitve prostih mest preko elektronske prijavnice. Če so prosta mesta na odbojkarskem kampu zapolnjena, lahko starši prijavijo otroka na čakalno listo z elektronskim sporočilom na e-naslov kamp@jankozamernik.si .
13. V primeru sprostitve mesta zaradi odpovedi enega od udeležencev/k, se udeležence/ke na čakalni listi obvesti o prostem mestu. Ko starši potrdijo udeležbo, se prijavo obravnava kot redno
prijavo.
14. S prijavo otroka, starši sprejemajo pravila in hišni red kampa, ki so podana na začetku kampa v pisni ali ustni obliki s strani osebja kampa. Organizator si pridržuje pravico do spremembe hišnega reda.
15. V primeru prijave več udeležencev/k, je za vsakega potrebno izpolniti prijavnico posebej.
16. V primeru sprememb glede ukrepov za zajezitev širjenja Covid-19, se kamp lahko pravočasno odpove in je denar povrnjen v celoti.

Hvala za razumevanje.

Scroll to Top